zoeken

Over ons

Wij, Alessandra, Elise en Stephanie, ontvangen je steeds met een glimlach en staan open voor al je vragen. We geven graag meer uitleg over je geneesmiddelen en medicatieschema. We helpen de juiste voedingsupplementen en huidverzorging te kiezen op jouw maat. Je innerlijk en uiterlijk welzijn staat centraal in onze apotheek!

Onze apotheek is vlot toegankelijk voor iedereen, in 2014 wonnen we de Toegankelijkheidsprijs uitgereikt door de gemeente Merelbeke. Er is een hellend vlak waardoor je met buggy, rollator of rolstoel... vlot de apotheek kan bezoeken, iedereen kan zo persoonlijk geholpen worden. Is dit toch nog moeilijk voor jou? Geen probleem, we brengen het tot bij je thuis. Er is ook ruime parkeergelegenheid, voor zowel auto als fiets. 

Om bij te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen inzake geneesmiddelen, volgen we geregeld post-universitaire opleidingen en seminaries. Elke zomer verwelkomen we een laatstejaars student apotheker van de Universiteit Gent, zij/hij loopt 6 maand stage in onze apotheek. Dit houdt ons op de hoogte van de nieuwste evoluties en adviezen.

Bij aankoop van niet terugbetaalde producten* ontvang je 5% korting op een spaarrekening. Zodra je 500 punten hebt ontvang je 5 euro korting, in de webshop wordt dit onmiddellijk verrekend. We trachten steeds interessante promotieverpakkingen aan te bieden. Daarnaast zijn er wisselende acties die je kan terug vinden op de startpagina, in de nieuwsbrief en op onze Facebook-pagina. Vraag gerust een staal!

U kan een snelle antigeen test laten afnemen in onze apotheek, dit is enkel voor symptoomvrije personen ouder dan 6 jaar die geen risico blootstelling gehad hebben. De kostprijs is 27 euro. Via deze link kan u uw afspraak boeken.

(* op producten met een normale winstmarge, niet op Rainpharma)

Stephanie Van Houtte

Stephanie Van Houtte

Apotheker-titularis
Elise De Poorter

Elise De Poorter

Apotheker-adjunct
ansofie D'hondt

ansofie D'hondt

Apotheek Assistente