zoeken

Events

Info sessie: Energiek doorheen het nieuwe jaar! donderdag 16/02 19u

Info sessie: Energiek doorheen het nieuwe jaar! donderdag 16/02 19u

Zit je vast in bepaalde patronen, stress, vliegen van hier naar daar. Eet je vaak een snelle hap, ga je van de ene suikerdip naar de andere? Wil je weten wat je lichaam nodig heeft om optimaal te presteren, zodat je energiek doorheen je dag kan gaan? Met enkele levensstijl aanpassingen kom je al ver. We helpen je graag je goede voornemens voor 2023 te realiseren en je beter in je vel te laten voelen.
Tijdens deze info sessie zetten we je alvast op de goede weg.

Inschrijven
Cent pur Cent skincare workshop woensdag 25/01 om 18u en 20u

Cent pur Cent skincare workshop woensdag 25/01 om 18u en 20u

Tijdens deze workshop maak je kennis met het skincare gamma van Cent pur Cent. Samen doen we een gelaatsverzorging. Er zijn 2 sessies om 18u en 20u

De groep is maximaal 8 personen.

Inschrijven
Covid boostervaccinatie in de apotheek

Covid boostervaccinatie in de apotheek

Bent u ouder dan 16 en heeft u uw primovaccinatie gehad? Dan kan u zich in onze apotheek gratis laten vaccineren op maandagnamiddag. U kan een afspraak inboeken tot en met de dinsdag van de voorafgaande week, voor vaccinatie de maandag nadien. 

Als u koorts heeft, ziek bent of zich niet goed voelt, kunt u het best de afspraak voor het vaccin uitstellen. Gelieve ons hiervan telefonisch op de hoogte te brengen, ten laatste maandagochtend voor 12u op 09/336 88 66.
U kan zich gratis en zonder afspraak laten testen in onze apotheek.
Als u ziek bent geweest ten gevolge van COVID-19, wordt vaccinatie pas 14 dagen na herstel overwogen.

Gelieve tijdig op uw afspraak te komen. Kinderen mogen uiteraard vergezeld worden door een volwassene. Boekt u voor een gezin? U kan samen komen op het zelfde uur, er hoeft geen kwartier tussen te zitten. Gelieve van elke persoon de naam en het rijksregisternr door te geven zodat de vaccins besteld kunnen worden, als ook de identiteitskaart mee te brengen.

Inschrijven
Snelle antigeen test

Snelle antigeen test

Wij testen u op covid. De test is een nasofaryngale antigen sneltest, met een diepe nasale staalafname. De testresultaten zullen binnen de 2uur na de testafname via Sciensano / Covid safe app zichtbaar zijn.

U hoeft geen afspraak te maken, maar komt gewoon met mondmasker naar de apotheek.

Dit is gratis voor terugkerende reizigers met een Passenger Locator form en symptomatische patiënten die korter dan 5 dagen symptomen hebben en ouder dan 6jaar zijn.

Heb je een hoog risico contact gehad, dan moet je een afspraak te maken via het triage centrum voor een pcr.

Indien je de test nodig hebt om te reizen ben je zelf verantwoordelijk over het al dan niet aanvaarden van dit type test door het land van uw bestemming. Je kan dit checken op Re-open EU.

Inschrijven
Gezondheidsgesprek

Gezondheidsgesprek

Wens je enkele kilootjes te verliezen, meer energie te hebben, fitter te zijn? Wens je te starten met het Rainpharma Smart Nutrition program of het Rainpharma Balance dieet? Maak dan hier een afspraak

Inschrijven